Loading...
Achter de schermen

Outdooractiviteit B.made & NOSUCH

Outdooractiviteit B.made & NOSUCH poster

Ter ere van de lancering van de NOSUCH Group werd er een middag vol activiteiten georganiseerd, waar plezier, uitdaging en teambuilding voorop stonden.

Energieke dag

Op een nazomerse 20 september vertrokken we met een touringbus richting Outdoor Valley in Bergschenhoek. Outdoor Valley is een avonturenpark in het Hoge Bergse Bos waar je verschillende activiteiten kunt doen, zowel fysiek als minder fysiek. Bij aankomst keek iedereen met vol ontzag naar een klimtoren van ongeveer twintig meter hoog. Sommige enthousiastelingen hoopten zeker dat dit erbij zou horen. Maar om iedereen weer heel op kantoor te zien, werd dit onderdeel toch overgeslagen. De volgende activiteiten werden uiteindelijk door de parkleiding geselecteerd: tower build, schatkist, brug bouwen, a-lopen, boogschieten, bijlwerpen en zaklopen.

Er zou in teams tegen elkaar gestreden worden. Winnen leverde een mooi trofee op én natuurlijk eer en roem. Een zogeheten pijlensysteem moest hiervoor zorgen. Voor elk onderdeel kon je een aantal pijlen verdienen, waarbij de nummer 1 uiteraard de meeste pijlen ontving. Een gezonde dosis competitie en uitdagende activiteiten was een uitgelezen kans voor de NOSUCH’ers en B.made’ers om elkaar beter te leren kennen! Onder het genot van het zonnetje, humor en leuke gesprekken werden er vernuftige torens en bruggen gebouwd, bijlen geworpen en werd er fanatiek zakgelopen.

De teams hadden ongeveer hetzelfde aantal pijlen verzameld. Bij het eindspel werd er voor de tweede keer booggeschoten, maar deze keer waren er ballonnen opgehangen. Het team dat als eerste alle ballonnen kapot wist te schieten zou winnen. Nadat het winnende team de laatste ballon raakte, kon de BBQ eindelijk aangestoken worden. Men was uiteraard hongerig geworden! Het etentje was een mooie gelegenheid om na te praten over de actieve middag. Een afterparty met dj was een mooie afsluiter van de dag.

We kijken nu al uit naar het volgende personeelsuitje! Hieronder vind je een sfeerimpressie.

Over de auteur
Meer stories van