Loading...
Algemeen

Digitale revolutie in de landbouwsector, bestel je nieuwe tractor of het een Tesla is

Digitale revolutie in de landbouwsector, bestel je nieuwe tractor of het een Tesla is poster
door Geert Stolk
op 28 december 2016

In het eerste gesprek werd het meteen duidelijk, een tractor samenstellen moet gebruiksvriendelijker. Daarnaast is het ook belangrijk dat de machines mooi gepresenteerd worden.

Websites voor landbouwmachines zijn niet bepaald vooruitstrevend op dit gebied. Niet zoals bijvoorbeeld in de autobranche. Terwijl tractoren over het algemeen toch meer kosten dan de gemiddelde auto.

Bij het kiezen van een tractor komen er ook allemaal opties om de hoek kijken. Dit gebeurt pas bij de dealer, en daarbij was het voor klant niet mogelijk om hun gewenste samenstelling direct te bekijken, laat staan te testen.

Wij zijn daarom samen met Eurotrac gaan kijken hoe dit wordt gedaan in andere sectoren. Hoe bestel je bijvoorbeeld je nieuwe MacBook en hoe vraag je een proefrit aan bij Volvo of Tesla.

88cd2f04b364f47067743843b3fd2b82.jpg#asset:308

Deze kennis hebben wij gebruikt om de nieuwe responsive Wordpress website van Eurotrac Tractoren en Wielladers te realiseren. Via de productpagina met mooie productfotografie en -video, wat al uniek is voor de landbouwsector, ga je naar de configurator. Dit is een door ons maatwerk ontwikkelde Wordpress module om een tractor naar jouw wens samen te stellen.

Bij het samenstellen zie je direct de prijs en is het mogelijk om een proefrit bij één van de dealers in Europa aan te vragen. Bij jouw bezoek aan de dealer staat de samengestelde tractor klaar. Nog nooit eerder was het zo gemakkelijk om een op maat samengestelde tractor te bestellen. De digitale revolutie in de landbouwsector start bij Eurotrac!

Ben jij benieuwd geworden hoe wij voor jullie een maatwerk (Wordpress) website kunnen bouwen? Neem dan contact op met mij via 06 53 42 26 79 of stuur een bericht.

Geert Stolk
Over de auteur
Over de auteur
Geert Stolk

Lead Online Marketeer

Meer stories van Geert Stolk