Loading...
Achtergrond

Meet the team: Stefan Jongkind

Meet the team: Stefan Jongkind poster
door Geert Stolk
op 10 oktober 2018

We laten je graag kennis maken met het team van B.made. Wie zijn toch al die mensen? In de rubriek ‘Meet the team’ laten we je één voor één kennis maken met onze collega’s. Stefan heeft de eer om af te trappen.

Als front-end developer ben je de laatste in de rij

Stefan is front-end developer en heeft zich in augustus 2018 bij het team van B.made aangesloten. Op de vraag wat zijn rol zo bijzonder maakt, antwoordt hij: “Uiteindelijk ben je als front-end developer de laatste in de rij. Na jou komt de gebruikerservaring. Dit geeft je een grote verantwoordelijkheid. Vanzelfsprekend moet deze ervaring goed zijn en wil je de gebruiker net wat langer vasthouden door een zo aantrekkelijk en intuïtief mogelijke beleving. Deze rol wil ik graag op me nemen!”

 

 

Een gebruiker wil eenvoud. Websites met complexe functies worden als zeer vervelend ervaren. Stefan Jongkind

Passie voor muziek

Stefan woont in Dordrecht met zijn vrouw Annemiek en vier kinderen. Met dit drukke gezinsleven zullen de decibellen thuis regelmatig standje ‘laagovervliegend vliegtuig’ bereiken. Toch doet hij zelf ook nog een duit in het zakje met zijn passie voor muziek. Stefan: “Ik zing bij een close-harmony groep en heb gedrumd in een bandje. Daarnaast speel ik graag piano, wetende dat ik het amateurniveau helaas nooit zal ontstijgen ;).”

Een specialist in huis

Over zijn pianokunsten zullen wij ons niet uitlaten. Wel weten we, dat we op het gebied van front-end development een echte specialist in huis hebben. In een vak dat zich in een rap tempo blijft ontwikkelen is het belangrijk om ook zelf up-to-date te blijven. Op de vraag wat hij nog zou willen leren antwoordt Stefan: “Als front-end developer ben je altijd op zoek naar de juiste oplossingen en methodes om je product zo flexibel en zo snel mogelijk te bouwen, terwijl het product voor de gebruiker juist solide en degelijk moet aanvoelen. De tools die hiervoor beschikbaar zijn, zijn constant in ontwikkeling. Mij geeft dit voor de aankomende periode dan ook voldoende ontwikkelingsperspectief. Daarnaast wil ik me graag verder ontwikkelen op het gebied van UX-design.”

Benieuwd naar de rest van onze collega’s? Bekijk dan hier ons gehele team. Binnenkort stellen we een aantal andere B.made collega’s aan je voor.

Geert Stolk
Over de auteur
Over de auteur
Geert Stolk

Lead Online Marketeer

Meer stories van Geert Stolk