Loading...
Nieuws

Feyenoord.nl genomineerd als Website van het Jaar 2017

Feyenoord.nl genomineerd als Website van het Jaar 2017 poster
door Geert Stolk
op 02 oktober 2017

De officiële website van Feyenoord is genomineerd als Website van het Jaar 2017 in de categorie Sport! De afgelopen drie jaar werd Feyenoord.nl verkozen tot Populairste website in deze categorie. Bij B.made werken we al jaren met veel trots aan de websites, apps, campagnes en meer van de landskampioen.

Stem en win

Tot en met donderdag 26 oktober kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete website. Help jij Feyenoord aan een nieuwe prijs? Breng hier je stem uit op Feyenoord.nl. Je maakt dan ook meteen kans op een aantal mooie prijzen, waaronder een SONOS PLAY:5 en Bol.com cadeaubonnen van €100.

Kampioenschap

Op Feyenoord.nl kon je ook dit jaar weer als eerste het laatste officiële nieuws over Feyenoord lezen. Met name rondom belangrijke evenementen werd de officiële clubwebsite dit jaar druk bezocht. De absolute uitschieter was het kampioenschap, waarbij Feyenoord.nl volledig in het teken kwam te staan van het kampioenschap.

Via www.feyenoordkampioen.nl was vanaf kort na het laatste fluitsignaal van Feyenoord – Heracles Almelo alles rondom de vijftiende landstitel uit de clubhistorie te volgen. Wie het kampioenschap maximaal wilde beleven, kon zelf schakelen tussen diverse live videostreams op de website, waar ook talloze video’s, foto’s en de social livestream te vinden waren. In de eerste week na het kampioenschap werd de Feyenoord-website door meer dan 360.000 mensen bezocht.

Bekendmaking op 23 november

De winnaars van de Website van het Jaar-verkiezing worden bekend gemaakt op donderdag 23 november. Naast Feyenoord.nl zijn onder meer de websites van FC Groningen, PSV, KNVB, Voetbal.nl, SC Cambuur, Go Ahead Eagles en Ajax genomineerd.

Lees onze Feyenoord-case

Geert Stolk
Over de auteur
Over de auteur
Geert Stolk

Lead Online Marketeer

Meer stories van Geert Stolk