Loading...
Achtergrond

Meet the team: Charlotte Cok

Meet the team: Charlotte Cok poster

In deze editie van Meet the team introduceren we onze nieuwe contenttopper: Charlotte Cok. Charlotte is woonachtig in Rotterdam en heeft afgelopen jaar haar master Communication and Information Sciences afgerond. Ze mag haar theorie nu in de praktijk gaan testen bij B.made!

Meedenkend met de klant

Binnen B.made gaat Charlotte de rol vervullen van Content Specialist. Dat betekent dat ze voor klanten inzichtelijk maakt welke marketing- en communicatiedoelstellingen zij hebben en hoe B.made deze kan realiseren door passende marketing- en contentstrategieën op te stellen. Daarnaast pakt ze het stuk coördinatie/projectmanagement op voor onze digital marketing en content marketingprojecten. Zo geeft ze aan: ‘‘ik wil ervoor zorgen dat we als team nóg beter worden om onze klanten (meer dan) tevreden te kunnen stellen.’’

Ze is te spreken over haal rol omdat ze aan de kant staat van verschillende klanten en ze betrokken is bij het gehele creatieve proces. Om de uiteindelijke doelstellingen van de klant haalbaar te kunnen maken is het belangrijk dat ze precies weet wat er bij de klant speelt. Dit begint met een soort brainstormsessie waarin ze samen met haar collega’s het bedrijf en de medewerkers écht goed leert kennen. ‘‘Als je uiteindelijk een advies klaar hebt waarin alles samenkomt en je een tevreden klant hebt, dan geeft dat een goed gevoel.’’ Daarnaast draait alles om het juist kunnen plannen en organiseren. En laat dat nu net haar favoriete bezigheid zijn..

 

Als je uiteindelijk een advies klaar hebt waarin alles samenkomt en je een tevreden klant hebt, dan geeft dat een goed gevoel Charlotte Cok

Marketing centraal

Tijdens een werkdag start ze haar dag met een teamoverleg. Welke projecten lopen er, wat is de focus voor deze week en wie doet wat? Daarnaast houdt Charlotte samen met haar team marketingsessies bij klanten; samen met de medewerkers van de klant wordt er gekeken waar het bedrijf staat als het gaat om marketing- en communicatiedoelstellingen en waar zij naartoe willen. Vervolgens wordt de output van deze sessie gebruikt om invulling te geven aan het uiteindelijke plan. De klant betrokken houden en goed samenwerken als team is hierbij belangrijk. Soms is ze ook betrokken bij de daadwerkelijke uitvoering van het plan, bij de klant op locatie. Verder zou ze zich nog willen verdiepen in de mogelijkheden die de online marketingwereld biedt. Hiermee hoopt ze nog beter met klanten mee te kunnen denken.

Naast het werk

Haar geluk haalt ze uit het samen zijn met haar familie en vrienden. Dat vindt ze het allerbelangrijkst. Daarnaast houdt ze enorm van mooie reizen maken, duiken, (buiten de deur) eten en Netflix afspeuren voor de beste series. Wat we niet van haar weten? Ze is iemand die heel vrolijk kan worden van de winter. Inclusief regen, dikke winterjassen en de verwarming op volle toeren aan!

Over de auteur
Meer stories van