Loading...
Achtergrond

Meet the team: Chantal Oortgijsen

Meet the team: Chantal Oortgijsen poster

Weleens een grafische uiting van B.made voorbij zien komen? Grote kans dat Chantal deze op touw heeft gezet! In onze rubriek Meet the team laten we je kennis maken met het team van B.made. Deze keer zetten we Chantal in de spotlight. 

Chantal is een vrolijk familiemens. Toen we Chantal om een leuke foto vroegen vond ze dit lastig omdat haar kinderen op vrijwel al haar foto's staan!

Een echt familiemens

Met haar twee kinderen woont ze in Rotterdam. Haar dochter Lenthe is 8 en haar zoon Macx is 13. Chantal houdt ervan om gezellige en actieve uitstapjes met ze te maken. Samen gaan ze geregeld naar Blijdorp, een stuk fietsen of schaatsen, naar de bioscoop of toch lekker uitwaaien op het strand. Voor een gezellige avond uit met vrienden is ze ook te porren!

Druk in de weer

Chantal begon als DTP’er, maar inmiddels is ze als Productie Coördinator verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de binnenkomende productieaanvragen. Ze vindt het nog steeds leuk om bezig te zijn met DTP. Haar achtergrond zet ze daarom nog steeds handig in. Chantal geeft aan: ‘’Hoe meer mailtjes ik binnenkrijg en hoe meer zaken er geregeld moet worden hoe beter en leuker!’’ De diversiteit van de opdrachten spreekt haar aan. Het halen van bijna onmogelijke deadlines geeft haar een goed gevoel. Ze krijgt veel energie van het contact met klanten en de bedrijven waar ze mee samenwerkt.

 

Leuk om al zolang voor het kampioenschap met alle uitingen bezig te zijn Chantal Oortgijsen

Trots

Naast dat ze ontzettend trots op haar kinderen is, blikt ze ook graag terug op de laatste kampioenstitel van Feyenoord in seizoen 2016-2017: ‘’Leuk om al zolang voor het kampioenschap met alle uitingen bezig te zijn, des te gaver het is als ze dan ook echt kampioen worden en alle uitingen gebruikt worden.’’

Meer weten over onze andere collega’s? We stellen ze graag aan je voor. Vind ze hier.

Over de auteur
Meer stories van