Loading...
User experience

Content workshop Sitecore Experience Platform

Content workshop Sitecore Experience Platform poster
door Geert Stolk
op 12 februari 2019

B.made verzorgde onlangs een content workshop aan Caiway voor het Sitecore Experience Platform. Tijdens een vier uur durende workshop leerden de marketing- en customerservice-medewerkers van Caiway hoe zij de Sitecore Experience editor in kunnen zetten. In een vervolgsessie gaan zij aan de slag met het creëren van gepersonaliseerde content. 

De workshop

De workshop begon met een uitleg door onze Sitecore experts Bram en Geert. Tijdens de uitleg werd er ingegaan op onderwerpen als het opbouwen van pagina’s en het maximaliseren van de SEO voor de pagina’s. Na een korte pauze gingen de medewerkers van Caiway zelf aan de slag met een aantal opdrachten. Aan de hand van deze opdrachten konden zij de uitleg meteen toepassen om zo het maximale uit Sitecore te halen. De workshop werd afgesloten met een heerlijke lunch! 

Over Caiway

Caiway, een van de meest ervaren glasvezelproviders van Nederland, volgt technologische ontwikkelingen op de voet en staat – letterlijk en figuurlijk – dicht bij haar klanten. Om nog relevanter te zijn voor (potentiele) klanten was Caiway opzoek naar een manier om hun content te personaliseren. Een logische stap was dan ook de implementatie van het Sitecore Experience platform.

tekst gaat verder onder de foto

Sitecore Experience Platform

Het Sitecore Experience Platform geeft marketeers toegang tot essentiële tools vanuit één intuïtieve gebruikersinterface en vanaf één Experience Database. Met behulp van de Experience Database kan vanuit de Sitecore Experience Manager de juiste content afgeleverd worden bij de juiste persoon op precies het juiste moment. Hiermee kan Caiway haar relevantie voor (potentiele) klanten maximaliseren en zo een geweldige klant ervaring realiseren.

Daarnaast worden de gegevens in Sitecore Experience Database ook verwerkt door de Sitecore Cortex™, het machine learning systeem van Sitecore. Dit systeem zorgt voor een steeds hoger niveau van inzicht in bezoekers- en gebruikers gedrag. Aan de hand van deze inzichten kunnen de bedrijfsresultaten verbeterd worden.

Ben je benieuwd wat Sitecore voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op.

Geert Stolk
Over de auteur
Over de auteur
Geert Stolk

Lead Online Marketeer

Meer stories van Geert Stolk