Loading...
Onze aanpak

Organisaties die de beste harmonie tussen data, content en technologie bereiken, zijn het meest relevant voor hun doelgroep.

Dit vraagt om een multidisciplinaire aanpak. Onze Performance Teams zorgen hiervoor. Zij zorgen voor het stellen van de juiste vragen, helpen de juiste doelen te stellen en de meest slimme oplossingen te bedenken. Ook onze klanten maken natuurlijk deel uit van de teams. Zo streven we er samen naar om jouw organisatie 365 dagen relevant te laten zijn. B.made kan hierin de volledige coördinatie voeren of onderdeel worden van jouw team voor meer executiekracht.

Jouw organisatie 365 dagen per jaar relevant

De perfecte klantbeleving is voor iedere persoon en ieder moment anders.

Data levert ons inzicht in een doelgroep.
Dat inzicht gebruiken we om persoonlijke en relevante content te ontwikkelen.
De juiste technologie helpt vervolgens te identificeren welke content, we op welk moment aan welke persoon moeten tonen of verzenden. In realtime.

Bij B.made maken we het en zorgen dat het werkt. Data, content en technologie in perfecte harmonie. Organisaties die dat goed doen bereiken een volledig gepersonaliseerde en doorlopend relevante klantbeleving. Het hele jaar door.

van
Customer
Intelligence

naar
Customer
Experience

Data

Realtime besluitvorming

Data-analyse en -bewerking

Content

Productie gepersonaliseerde content

Technologie

Channelontwikkeling en -implementatie

80%

Organisaties die persoonlijker en relevanter zijn voor hun doelgroep presteren gemiddeld 80% beter dan organisaties uit dezelfde branche die achterblijven.

Bekijk onze diensten