Loading...
Algemeen

Het BLIS Digital Performanceteam en Made in Rotterdam gaan samen verder als B.made

door Geert Stolk
op 06 januari 2018

Met veel enthousiasme delen wij mee dat het Digital Performanceteam van BLIS en het complete team van Made in Rotterdam vanaf 1 juni 2018 samen verdergaan onder de naam B.made. Made in Rotterdam is een content-maker van zowel video als print, BLIS is gespecialiseerd in digitale kanalen en data.

B.made wordt met deze nieuwe samenwerking een full-service digital marketing agency die organisaties nog beter ondersteunt bij het implementeren en realiseren van al hun digitale marketing- en mediadoelstellingen.

Waarom?

Een digitale klantbeleving is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse praktijk.

Het opbouwen van persoonlijke en relevante relaties met jouw doelgroep is daarom meer en meer van strategisch belang en een hoogwaardig multidisciplinair marketing- en communicatieteam een vereiste.

B.made vormt en coördineert flexibele ’taskforces’ samen met jouw bestaande marketingteam om gezamenlijk specifieke marketingdoelen te behalen. Met het toevoegen van een perfecte balans van de juiste kennis, executiekracht en technologie ontstaat de ideale basis om blijvende waarde te creëren.

Een BLIS company

Het huidige BLIS bestaat uit drie teams: het Business Solutionsteam, het Data Managementteam en het Digital Performanceteam. Het Digital Performanceteam zal dus opgaan in B.made. Als ‘BLIS Company’ behoudt B.made hiermee wel directe toegang tot geavanceerde technologie en datamanagementspecialisten, waardoor klanten te allen tijde een oplossing van de hoogst mogelijke kwaliteit geboden kan worden.

Geert Stolk
Over de auteur
Over de auteur
Geert Stolk

Lead Online Marketeer

Meer stories van Geert Stolk