Loading...
Nieuws / Techniek / User experience

B.made officieel Sitecore partner

B.made officieel Sitecore partner poster
door Geert Stolk
op 15 februari 2017

Vanaf februari 2017 is B.made officieel Sitecore Solution Partner. Na oplevering van ons eerste succesvolle Sitecore-project hebben we nu de 'Silver Partner'-status verkregen.

Digitaal volwassen worden

De vraag naar meer beleving en meer relevantie online stijgt continu, zo ook bij de klanten van B.made. Om aan deze vraag te voldoen, maar zeker ook om voorop te blijven lopen als bedrijf, zijn we op zoek gegaan naar een platform dat uitstekende User Experience- en personalisatiemogelijkheden biedt. We zochten naar een platform dat ontwikkelaars in staat zou stellen om aan innovatieve oplossingen te werken, en dat marketeers de data en tools zou bieden om nieuwe strategieën toe te passen. Al snel vonden we dit platform in de oplossingen van Sitecore.

Sitecore Solution Partner

Als Sitecore Silver Partner mogen en kunnen we Sitecore-oplossingen ontwikkelen en het ontwikkeltraject van strategie tot concept en implementatie begeleiden. Hierbij beschikken we over getrainde developers en marketeers, en krijgen ondersteuning vanuit Sitecore waar nodig.

 

Meer weten over Sitecore Solutions? Neem dan contact met ons op.

Geert Stolk
Over de auteur
Over de auteur
Geert Stolk

Lead Online Marketeer

Meer stories van Geert Stolk