Loading...

The Dutch

Website en vernieuwde member portal

Website en vernieuwde member portal

The Dutch is een golfclub waar leden kunnen genieten van een ongekend serviceniveau en een exclusief karakter. Dit uit zich in alles: prachtige golfbanen, valet parking en een uitmuntend clubhuis. Om dit warme en bijzondere karakter ook online voelbaar te laten zijn, was het de hoogste tijd voor een nieuwe website en app.

Over The Dutch

The Dutch maakt deel uit van ‘Made in Scotland’. Dit netwerk is opgericht met als doel om topbestuurders in Nederland samen te brengen, hen te laten spelen op de meest toonaangevende golfbanen van Nederland. Het netwerk organiseert ongeveer 1.000 evenementen per jaar. Om Made in Scotland in Nederland te huisvesten, ontstond het idee om The Dutch op te richten. Op een eigen golfbaan kan corporate Nederland genieten van een toplocatie met allure.

Nieuwe website

Op de compleet nieuwe website benadrukken de warme kleuren en de herkenbare houtstructuur de exclusieve sfeer, die de leden ook in het clubhuis voelen. Sfeervolle foto’s brengen de hoogwaardige dienstverlening goed over. Met heldere buttons en een overzichtelijke navigatiestructuur kunnen websitebezoekers eenvoudig langs alle pagina’s navigeren.

Dankzij het WordPress CMS kan The Dutch de website op een gebruiksvriendelijke manier beheren. Zo kunnen nieuwsberichten, afbeeldingen en video’s binnen enkele klikken online gezet worden. Het is eenvoudig om nieuwe pagina’s op te bouwen: zo kun je als beheerder gedeeltes zoals blokken, buttons en contactformulieren snel toevoegen.

The Dutch homepage

Online omgeving

Ook in de online omgeving ervaart een Member van The Dutch een stukje exclusiviteit. In de nieuwe besloten omgeving kunnen Members alles vinden voor een ontspannen middagje of dagje golfen. Het boeken van tee times, het bekijken van de baanstatus en het op de hoogte blijven van golf & non-golf events behoren tot de mogelijkheden. Een Member kan zien voor welke evenementen hij of zij is ingeschreven en welke deelnemers er meedoen. Zo kunnen zij de hoge kwaliteit van de dienstverlening van The Dutch ervaren, zelfs als zij niet op de club aanwezig zijn.

App

Met de nieuwe app hebben Members van de golfclub de mogelijkheden van hun online omgeving binnen handbereik. Functionaliteit en gemak staan hierbij voorop. Leden kunnen eenvoudig de Members omgeving betreden en actuele informatie bekijken.

Techniek

De The Dutch app is ontwikkeld in het React Native framework. Met deze programmeertaal worden apps ontwikkeld met behulp van JavaScript. Het grote voordeel van React Native is dat de app één broncode gebruikt, waardoor de app dus in één keer ontwikkeld kon worden voor zowel iOS als Android. Dit kwam tijdens de ontwikkeling ook ten goede aan de snelheid en flexibiliteit. Er is een grote community rondom het framework, waardoor React Native continu wordt verbeterd.

Resultaat

Met de vernieuwingen kunnen de Members van The Dutch ook online rekenen op een stuk exclusieve dienstverlening. Zij kunnen gebruik maken van de volgende oplossingen:

  • Een geheel nieuwe website met online omgeving, waar men zich in dezelfde sfeer kan wanen als op de golfclub zelf. Dankzij mooie afbeeldingen en bijpassende kleuren is het exclusieve clubgevoel zeker aanwezig. De website is eenvoudig te beheren door The Dutch zelf.
  • De app en online omgeving zijn niet alleen exclusief en mooi vormgegeven, maar ook functioneel.

Neem contact op met Florian Siemer

Op zoek naar een partij die een aansprekende website kan maken voor jouw organisatie?

Contact ->
Florian Siemer Florian Siemer Key Accountmanager