Loading...

Chaupain

Voorgebakken verkoopkracht voor Chaupain

Voorgebakken verkoopkracht voor Chaupain

De allerbeste brood- en patisserieproducten uit alle windstreken samenbrengen onder één dak. Dat is de missie van Chaupain die wij digitaal mochten gaan overbrengen. De bestaande website was zeer compleet qua content en aanbod, maar de bezoeker stroomde onvoldoende door naar de juiste bestemming. De conversiegedrevenheid van de website liep achter op de doelstellingen.

Komt voor de bakker
Na een intensieve doorgronding van de huidige data hebben we allereerst navigatiepaden opgesteld waaraan de designs moesten voldoen. Het gedrag van de gebruiker stond gedurende de gehele ontwikkeling op nummer 1. Nu de website live is, meten we continue het gedrag en passen we aan waar we kunnen. Daarnaast hebben we gekeken naar een laagdrempelige manier om nieuwe content toe te voegen en deze te kunnen delen naar andere platformen. Hierdoor komen gebruikers graag op de website en blijven ze langer hangen. De content maken wij in samenwerking met Chaupain in eigen huis. We nemen diverse video’s op en schieten foto’s die bij de recepten getoond worden.

Het resultaat mag er zijn. Wij lanceerden de website na een migratie van bepaalde content vanaf de oude website. Hierdoor hoefde Chaupain niet alle content opnieuw handmatig over te zetten.

Bezoek de website en durf daarna te zeggen dat je nog geen honger hebt gekregen… 

 

 

Florian helpt je graag verder

Meer weten over deze case?

Contact ->
Florian Siemer Florian Siemer Key Accountmanager