Loading...

Da Vinci College

Stevig online partnership voor regionaal opleidingscentrum

Stevig online partnership voor regionaal opleidingscentrum

Al in 2006 was het Da Vinci College op zoek naar een online partner die hen kon helpen in de digitale transitie, en zowel strategisch als operationeel kon ondersteunen. Inmiddels 13 jaar en een aantal websites later werken Da Vinci en B.made nog steeds naar volle tevredenheid samen.

Strategie

B.made werkt al sinds 2006 als online partner voor het Da Vinci College. Voor dit regionaal opleidingscentrum voor beroepsonderwijs en volwasseneneducatie zijn sindsdien diverse ontwikkelprojecten en campagnes uitgevoerd. B.made werkt organisatiebreed samen met de afdelingen PR, ICT, Onderwijs en Training en Advies. Dat doen we vanuit een meerjarenplan, dat ieder jaar weer geüpdatet wordt.

Inmiddels heeft B.made meerdere ontwikkeltrajecten begeleid van digitale strategie tot ontwikkeling van verschillende websites. Door middel van meerdere sessies met Da Vinci zijn onder andere doel, doelstellingen, persona’s en KPI’s vastgesteld en is er een concept ontwikkeld. Dit concept is de basis geweest voor meerdere online omgevingen.

Daarnaast geeft B.made maandelijks advies en training op gebied van online marketing en communicatie. Zo zorgen we ervoor dat alles uit de online platformen wordt gehaald, en budgetten voor campagnes zo efficiënt mogelijk worden besteed.

 

Websiteontwikkeling

B.made ontwikkelde vrijwel alle websites van het Da Vinci College en aanverwante organisaties, waaronder davinci.nl, hbodrechtsteden.nl, leerpark.nl en duurzaamheidsfabriek.nl.

Davinci.nl is zo ingericht dat de aankomende scholieren en studenten zo goed mogelijk hun toekomstige opleiding kunnen vinden. Vanuit het (klik)gedrag van de bezoekers analyseren we de verschillende pagina’s, en optimaliseren we de website waar nodig. Zo is onlangs het opleidingenoverzicht vernieuwd met een nieuwe manier van filteren, waardoor bezoekers nog sneller de ideale opleiding kunnen bereiken.

Webapplicatie voor Cursus & Training

Voor het opleidingsdomein Cursus & Training ontwikkelde B.made een online aanmeldapplicatie. Via deze webapplicatie kunnen studenten zich – via een koppeling met DigiD – online aanmelden voor cursussen en trainingen. 

Via de uitgebreide back-end kan het Da Vinci College aanmeldingen beheren, de planning onderhouden, communiceren met deelnemers en de aftersales en service ondersteunen. B.made zorgt hier tevens voor veilige opslag, verwerking en eventuele verwijdering van gegevens, geheel volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR).

Performance management

B.made volgt samen met het Da Vince College een nauwkeurig proces van monitoring, rapportage en bespreking. Hierin optimaliseren we alle lopende marketingcampagnes, en zorgen dat de website naadloos aansluit op onze marketinginspanningen.

Samen streven we naar The Perfect Customer Experience, ofwel het ideale samenspel tussen informatie, emotie en engagement. Met als ultieme doel het bereiken van volledig gepersonaliseerde content, waarin we iedere bezoekers zo goed mogelijk begeleiden van opleidingskeuze tot aan diploma-uitreiking.

Is jouw bedrijf ook op zoek naar een online partner?

Neem contact op met Florian Siemer

Contact ->
Florian Siemer Florian Siemer Key Accountmanager