Loading...

T-Mobile

Cloud Telefonie Campagne

Cloud Telefonie Campagne

T-Mobile is al talloze keren geprezen voor haar stabiele netwerk. Om ondernemers altijd en overal te kunnen laten ondernemen introduceerde de telecomgigant een nieuw product: Cloud Telefonie. Ondernemers kunnen met een vast nummer op hun mobiel waar dan ook te werk gaan.

Samenwerking tussen NOSUCH en B.made

In samenwerking met NOSUCH creëerden wij een social campagne. NOSUCH was verantwoordelijk voor het creatieve deel en B.made onder leiding van NOSUCH voor de productionele kant.

Social campagne

Een ‘met alle gemakken van vast op je mobiel’ campagne werd het gemak van een vast nummer in het zonnetje gezet. De telefooncentrale van de ondernemer wordt plaats onafhankelijk, waardoor er eenvoudig doorverbonden kan worden naar collega’s. Het kantoor verplaatst zich naar waar de ondernemer is. Zo kunnen ondernemers in elke uithoek van Nederland gewoon ondernemers zijn.

Audiovisuele producties

B.made ontwikkelde met onze AV- en studioteams negen video’s, onderverdeeld in de volgende categorieën: zorg, bouw, office, straatbeeld en thuiswerken. Voor elke categorie werden promotionele video’s en verdiepende video’s gemaakt. Onze specialisten regelden onder andere de locaties, figuranten, visagie en beeldproducties. In slechts twee draaidagen werden er visuals geproduceerd. Een creatieve klus waarbij foto’s werden gemixt met de videobeelden, waarin de ondernemer zijn werk uitvoert en je alleen de omgeving ziet veranderen.

Neem contact op met Florian Siemer

Op zoek naar een partij die voor jou een social campagne kan maken?

Contact ->
Florian Siemer Florian Siemer Key Accountmanager