Loading...
Algemeen

Meet the team: Erik Mikx

Meet the team: Erik Mikx poster
door Suzanne Bruseker
op 27 maart 2019

Als je klant bij ons bent heb je hoogstwaarschijnlijk al kennis gemaakt met Erik. Hij is namelijk onze nieuwe accountmanager! Ken jij Erik nog niet? Lees dan verder, we laten je graag zien wie de B.made collega’s zijn. Erik is geboren in Rotterdam maar woont al 30 jaar in Breda. Hier woont hij samen met zijn vrouw 3 kippen en een vis. Gezellig! 

Contact met veel verschillende mensen 

Op de vraag ‘wat maakt de rol van accountmanager zo leuk?’ antwoordt hij: “Het contact met allerlei verschillende soorten mensen zowel intern als extern spreekt mij het meest aan in deze functie. Daarnaast vind ik het onwijs leuk om met onze klanten mee te denken en hen te adviseren om 365 dagen per jaar relevant te zijn naar hun doelgroep. Ook vind ik de afwisseling in onze diensten erg leuk. De ene keer denk je mee over een grote corporate website en de andere keer een bedrijfsvideo waarbij ik weer 1 van mijn 40 collega’s met specifieke kennis kan meenemen.”  

 

Ik combineer Brabantse gezelligheid met Rotterdamse directheid. Erik Mikx

Een begrip in Rotterdam

Hoewel Erik al 30 jaar in Breda woont liggen zijn roots toch echt in Rotterdam. Erik: Wij hebben van 1750 tot 1950 (200 jaar) diverse winkels gehad in Rotterdam en omstreken. De naam was Mikx Bedrijfskleding. Wij waren een van de eerste bedrijven welke de spijkerbroek verkocht in Nederland, aangezien dat destijds echt een werkbroek was.”  

Erik houdt van hele flauwe en platte humor. Mensen die zelfspot hebben kan hij erg waarderen, dat heeft hij zelf namelijk ook. Als Erik zichzelf moet omschrijven zegt hij: “Ik combineer Brabantse gezelligheid met Rotterdamse directheid.” 

Als accountmanager is Erik vaak het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Denk je dat Erik iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met hem op! 

Suzanne Bruseker
Over de auteur
Over de auteur
Suzanne Bruseker

Content Specialist

Meer stories van Suzanne Bruseker