Loading...
Marketingtechnologie

Dashboarding

Je hebt eindelijk je marketing-KPI's afgestemd, maar hoe houd je nu bij of ze worden behaald? Met real-time dashboards geven we inzicht in de prestaties van je marketinginspanningen.

Altijd op de hoogte

B.made maakt je relevante statistieken en KPI’s inzichtelijk. Dashboards stellen je in staat om sturing te geven aan onder andere marketinginspanningen en stellen je in staat om trends en kansen te signaleren. Graag bespreken wij vervolgens de resultaten in het dashboard met je, en kun je worden voorzien van interpretatie van de data en een gedegen advies. Zo wordt jouw dashboard ook direct actionable.

Monitor je succes

Een van onze favorieten tools is Google Data Studio. Vanuit deze omgeving maak je eenvoudig een koppeling met Google Analytics, waarna je deze data op allerlei handige wijzen kunt visualiseren. Niet alleen gegevens uit andere Google-bronnen zijn beschikbaar, maar ook connectors met andere platformen. Deze connectors zorgen voor bijvoorbeeld een actieve koppeling met bijvoorbeeld MailChimp, Facebook, LinkedIn, Twitter en nog veel meer.

Heb je vragen? Stel ze gerust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.