Loading...
Marketingtechnologie

Websites

Met een passende website kun je de identiteit van jouw merk overbrengen. Laten zien wie je bent en wat je in huis hebt.

Jouw wensen centraal

B.made ontwikkelt websites voor organisaties die hun online zichtbaarheid naar een hoger niveau willen tillen door een goede samenwerking tussen development, design en marketing. Samen creëren we een passend eindproduct waarin een innovatief ontwerp en gebruiksgemak centraal staan. Afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Wij geloven in de kracht van digital performance. Het maken van hoogwaardige en responsive websites met als doel om de bezoeker een uitzonderlijke beleving te geven staat voorop. Dit doen wij met een team van meer dan 40 specialisten, elk met hun eigen expertise: van front- en back-end developers, UI & UX-designers tot aan marketeers en data-analisten. Wij zijn pas tevreden met het eindresultaat wanneer jij dat ook bent.

Onze mogelijkheden

Sitecore is één platform waaruit alle digital communicatie gestuurd wordt en waarop alle websites, apps en marketingtools worden aangesloten.

Ontdek Sitecore

Een WordPress website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens goed zelf bij te houden als de basis is gelegd. En daar helpen wij graag bij.

Ontdek WordPress

 

 

Heb je vragen? Stel ze gerust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.