Loading...
Marketingkanalen

Apps

Verover een plekje op het belangrijkste communicatiemiddel van je klant. Met een app ben je altijd aanwezig waar je klant of gebruiker is, namelijk op de mobiele telefoon.

Innovatieve apps

Een app kan een zeer geschikt communicatiemiddel zijn voor organisaties om continu in contact te blijven met de klant. Je staat immers op het apparaat dat de gebruiker altijd bij zich heeft.

Een app biedt unieke mogelijkheden die met een (mobiele) website of ander kanaal vaak moeilijk te realiseren zijn. Denk daarbij aan pushnotificaties, gebruik van locatie, een touchscreen en alle mogelijkheden van de aanwezige camera’s en sensoren. Dit biedt een hele wereld aan mogelijkheden om de ervaring van de gebruiker te perfectioneren.

Apps die de gebruiker waardeert

B.made ontwikkelt apps voor ambitieuze bedrijven voor verschillende doeleinden. Hierbij is de juiste customer experience altijd het uitgangspunt. Ons toegewijde team van developers maakt gave en slimme apps, afgestemd op jouw behoeften en budget.

De weg naar een succesvolle app

B.made hanteert een multidisciplinaire aanpak om tot innovatieve oplossingen te komen. Daarvoor hebben wij een plan van aanpak ontwikkeld.

  • Conceptfase: aan de hand van een strategie die we samen hebben bepaald bepalen we wat de beste indeling van de app is.
  • Design: het juiste design onderscheidt je app van de rest. Het is de reden waarom een gebruiker jouw app wil downloaden. In de designfase werken onze UX & UI-designers wireframes uit waardoor je app vorm krijgt.
  • Ontwikkeling: na het voltooien van de voorgaande fases kunnen onze app specialisten starten met het ontwikkelen van de app. Onze app-developers zijn gespecialiseerd in zowel web- als native apps (Android en iOS).
  • Onderhoud en optimalisatie: na livegang zorgen we ervoor dat je app altijd up-to-date blijft. We luisteren altijd naar feedback van de gebruiker en zorgen regelmatig voor nieuwe functionaliteiten. Daarnaast staan we altijd open voor je vragen en opmerkingen.

Heb je vragen? Stel ze gerust

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.